SİBER UZAY VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER / TEORİSİ - ALTINER, Müberra; ÇAKIR, Fatma (Cyberpolitik Journal, 2017)
Bu yazıda Cyber Politik Journal, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi ortaklığı ile 11 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen Siber Uzay ve Uluslararası İlişkiler/ Teorisi Çalıştayı, değerlendirilmiştir.