Digital Ethics:Orientation, Values and Attidudes for a Digital World - AFŞAR, Önder Aytaç (Cyberpolitik Journal, 2023)
Sonuç itibariyle dijital sektörde faaliyet gösteren şirketlerin uyması gereken kurallar konusunda anketler ve saha araştırmalarıyla beraber şirketler dijitalleşmede uyulacak kurallar ve bu alandaki insan hassasiyetler hususunda ışık tutacak, daha çok büyük kurumsal firmaların başarabileceği, uyulması gereken kuralların çerçevesini çizen faydalı bir çalışmadır.